ΝΕΑ - ΑΚΑΝΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πόσο έξυπνο είναι το δικό σας σπίτι;

Πόσο έξυπνο είναι το δικό σας σπίτι;

Πριν μερικά χρόνια, ποιος φανταζόταν ότι ένα σπίτι θα μπορούσε να γίνει «έξυπνο»;

Βοηθοί φωνής

Πώς σου φαίνεται να έχεις έναν βοηθό που σε ακούει πάντα, που ανυπομονεί να καλύψει κάθε σου ανάγκη και να αναλαμβάνει δράση όποτε χρειάζεται; Αυτή η πολυτέλεια είναι πλέον γεγονός χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη & στους βοηθούς φωνής! Ήδη, οι χρήστες των βοηθών φωνής αυξάνονται κατά εκατομμύρια κάθε χρόνο! Μόνο στις Η.Π.Α. υπάρχουν 110 εκατομμύρια χρήστες εικονικών βοηθών, ενώ οι προβλέψεις λένε ότι μέχρι το 2024 ο αριθμός των ψηφιακών βοηθών φωνής θα φτάσει τα 8.4 δις – αριθμός μεγαλύτερος από τον παγκόσμιο πληθυσμό! Το μέλλον είναι ήδη εδώ!

Το πιο δημοφιλές Amazon Echo είναι καλύτερο από ποτέ.

Ένα νέο έξυπνο ηχείο με πρωτοποριακό σχεδιασμό, το Echo Dot υποστηρίζει την Alexa, την ενσωματωμένη ψηφιακή βοηθό που απλοποιεί την καθημερινότητά σας. Απλώς ζητήστε μουσική, συνταγές μαγειρικής, οδηγίες πλοήγησης, νέα, πληροφορίες και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε συμβατές έξυπνες οικιακές συσκευές με τη φωνή σας.

Καλωσορίστε το νέο Echo Dot

Με βελτιωμένες ηχητικές επιδόσεις και υφασμάτινη επένδυση για καλύτερη εναρμόνιση με το χώρο, το Amazon Echo Dot είναι το πρώτο και βασικότερο βήμα για ένα εύχρηστο και πρακτικό οικιακό δίκτυο smart συσκευών.

Γνωρίστε την Alexa

Το κύριο χαρακτηριστικό του Amazon Echo Dot, είναι η ενσωμάτωση της έξυπνης ψηφιακής βοηθού, Alexa. Χρησιμοποιώντας τη φωνή σας, μπορείτε να μιλήσετε στην Alexa και να λάβετε πληροφορίες, να οργανώσετε την καθημερινότητά σας, να αυτοματοποιήσετε τη λειτουργία έξυπνων συσκευών στο χώρο, και πολλά ακόμη.

Χειριστείτε το σπίτι με τη φωνή σας

Ανάψτε τις λάμπες ή ρυθμίστε τη φωτεινότητά τους ώστε να φτιάξετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μια ταινία. Ζητήστε από την Alexa μια μουσική πρόταση. Χειριστείτε τον συναγερμό, τη θέρμανση του χώρου ή ακόμη και τις smart πρίζες, με τη δύναμη της φωνής σας και τη βοήθεια της Alexa. Οι χρήσεις είναι αμέτρητες, και η ευκολία που προσφέρουν οι φωνητικές εντολές, είναι ασύγκριτη.

Hands-free βοήθεια σε οποιοδήποτε δωμάτιο!

Το Google Home Mini ενισχύεται από τον Βοηθό Google. Μπορείτε να του θέσετε ερωτήσεις και να του δώσετε εντολές εύκολα και γρήγορα, μόνο με τη φωνή σας. Απλώς ξεκινήστε με το “Ok Google” και θα λάβετε απαντήσεις!

Πληθώρα λειτουργειών μόνο με τη φωνή σας

Χρησιμοποιήστε τη φωνή σας για να επιλέξετε τα αγαπημένα σας κομμάτια μεσώ του Google Home Mini, να ακούσετε audio book, να κάνετε stream shows, μουσική και πολλά ακόμα στην τηλεόρασή σας με την ενσωματωμένη τεχνολογία Chromecast και Chromecast Audio. Ζητήστε αυτό που θέλετε να ακούσετε και απολαύστε το με κορυφαίο ήχο μέσα από το έξυπνο ηχείο της Google.

Google Assist

Κάντε την καθημερινότητά σας ακόμα πιο Smart!

Ο έλεγχος του «έξυπνου» σπιτιού σας δε θα μπορούσε να ήταν ευκολότερος! Με τη φωνή σας μπορείτε να ελέγξετε με απόλυτη ακρίβεια τις συμβατές «έξυπνες» συσκευές του σπιτιού σας. Επιπλέον, μέχρι έξι άτομα μπορούν να συνδέσουν το λογαριασμό τους με το Google Home για να λάβουν προσωπικές απαντήσεις.

Σας προγραμματίζει την ημέρα

Το Google Home Mini Assistant αναλαμβάνει να σας ενημερώνει για ραντεβού και υποχρεώσεις, κλήσεις, νέα και πολλά άλλα, έτσι ώστε να οργανώσει την καθημερινότητά σας και να γίνει ακόμα πιο άνετη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ